Materiaal

Cleansing Care

De hele reiningslijn Eveil a la Mer bevat het ingrediënt Gemicroni- seerde Marine Algen Filtraat, rijk aan 6 mineralen, 3 sporenelementen, 1 vitamine, 1 antioxidant en 3 aminozuren wat voor een hermineraliserende, beschermende, energiegevende en versterkende werking zorgt en de huid revitaliseert. Uitzondering is de soap bar, deze bevat het ingrediënt Gemicroniseerde Marine Algenpoeder. Calendula olie druivenpitolie, castorolie, trio van plantenolie, aloë vera poeder en de micellaire technologie zorgen voor een verzachtende, kalmerende reiniging en maken het diverse assortiment compleet.

Skin Solutions

De hydraterende lijn Source Marine geeft direct een optimale hydratatie en heeft een ontspannende werking op de gespannen huid met vochttekort. De producten bevatten het gemicroniseerde marine algen concentraat en een hoge concentratie van het mineraalrijke bronwater Sève Bleue en zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten. Een perfecte minerale balans zorgt voor een gezonde en energieke huid.

Anti-Ageing

Werkt op de eerste tekenen van veroudering en heeft daarnaast ook een ontgiftende werking. De producten bevatten een unieke combinatie van Spirulina en Magnesium. Deze ingrediënten geven de huid een enorme energieboost en zorgen voor de aanmaak van Anti-oxidanten.

Lumiere Marine

Voorkomt en vermindert de vorming van overpigmentatie. Herstelt de jeugdige uitstraling. Na een periode van drie tot vier weken is een zichtbaar definitieve vervaging van de overpigmentatie zichtbaar.

Peeling Marine

“New Skin” effect! Rimpels zijn minder zichtbaar, de textuur van de huid is gladder en de poriën zijn verkleind. De teint van de huid is gelijkmatiger. De huid is voller, steviger en strakker.
Heerlijke geuren uit de zee!